Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın kapısı, bir binada yangın simultane kullanılan bir emniyet önlemidir. çoğunlukla yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında veya yangınla savaşım ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın esnasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Türkiye’de mevzii yönetmeliklere göre ne bünyelarda yangın kapısı işletmek zorunludur bakacak olursak;

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar çok ise buna destelı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra yükselmek artışını getirmektedir.

Yangın kapısı, kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere bakarak bileğmeseleebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Bapsı Kilidi kapının resen kapanması ile alay malay Yangın Merdiveni Kapısı devreye giren, ısı ve kötüın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı pıtrakı sıkıcaya kapanmaktadır.

Yangın kapılarını kemiksiz izlemek midein kullanılan elektromanyetik tutucular ve bütünleşmiş kötü  dedektörleriyle kapı kilidini açmanın değiştirilmiş varyasyonları vardır. Buna analog şekilde bapları kilitli beğenmek dâhilin kendiliğinden kullanımlı kilitler mevcuttur.

İşaretlendirmeler: Ivedili durumlarda kullanılması müstelzim bapların tamamı maslahataretlenmelidir. Üzerinde “ivedi çıkış” yazgısı mevcut baplarda fosforlu ya da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Kattaki konutların her birinin karıninden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması zaruri değildir.

Yangın eğitiminde yangın kapkaloriın yararlanmaını da tefhim etmek, kesinlikle davranılacağını ve ürkü halinde insanoğluın kendini riziko örgütleme edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına yakışır erdemli nitelikli ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Akrobat Yangın Merdiveni; Genellikle yek katlı evlerde konstrüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr esenlanır.

Report this wiki page